SR&T

Sustainable Relief & Transformation (SR&T) er en international udviklings- og humanitær organisation, der har til formål at udføre nødhjælp og udviklingsarbejde til nødlidende befolkningsgrupper i de mest udsatte områder. Ved at koordinere og prioritere anvendelsen af de givne ressourcer vil vi bistå de mest udsatte hurtigt og effektivt. Vi har kontor i Søborg og lokale afdelinger i KBH, Aarhus og Odense samt lokale partnere i 8 af de mest udsatte lande i verden.  

SR&T bygger på 7 værdier. Vi anvender disse værdier som vejledning i alt, hvad vores organisation foretager sig. 

Her er DU med til at gøre en forskel

Medmenneskelighed

SR&T blev stiftet med et ønske om at udføre humanitært udviklingsarbejde hvorend der er behov. SR&T yder støtte til almennyttige eller humanitære formål uden at diskriminere mellem modtagere, og sikrer at hjælpen bliver ydet på en værdig måde.

Upartiskhed

SR&T yder hjælp uanset etnicitet, nationalitet, klan, religion, overbevisning, klasse, eller politiske holdninger. SR&T bestræber sig på at hjælper mennesker i nød og hjælper først dem, der i størst nød. I vores arbejde er det meget vigtigt, at SR&T udviser omsorg og respekt for dem vi arbejder med og for.

Neutralitet

For at kunne arbejde i konfliktområder må SR&T ikke tage part i fjendtligheder - eller have en politisk holdning. Vi eksisterer for at bistå enhver som har brug for hjælp.

Uafhængighed

SR&T er uafhængigt. Vi er ikke underlagt nogen og skal altid handle ud fra vores egne værdier og principper. 

Frivillighed

SRT er en frivillig udviklings- og humanitær organisation. Vi eksisterer udelukkende for at gøre livet lettere for de mest sårbare grupper. 

Enhed

Der kan kun være en SR&T organisation i hvert land. Der kan dog godt være lokale afdelinger men de vil have en hovedorganisation med en hovedbestyrelse. 

Almengyldighed

Alle vores afdelinger har samme status og formål. Vi vil gør livet lidt lettere.